Frivillige Hjelpere rykker ut ved tornadoutbrudd: Et av de verste i USAs historie

LOS ANGELES, USA
14. desember 2021

I kjølvannet av ødeleggelsene etter dusinvis av tornadoer som raste gjennom seks delstater denne helgen, har det internasjonale hovedkvarteret for Scientology Frivillige Hjelpere i Los Angeles sendt ut en oppfordring til trente Frivillige Hjelpere om å hjelpe.

Minst 22 tornadoer raste gjennom 6 delstater denne helgen og etterlot ødeleggelser. Gjennom Arkansas, Kentucky, Illinois, Mississippi, Missouri og Tennessee er tusenvis uten varme, vann eller strøm. Over hele Kentucky er ca. 26 000 hjem og virksomheter uten strøm, og delstatens sjef for kriseadministrasjon anslår at 10 000 hjem og virksomheter ikke har vann, og ytterligere 17 000 har blitt varslet om å koke vannet.

Et hjem i Missouri revet rett av grunnmuren av en av tornadoene som herjet seks delstater i løpet av helgen. (Foto av NOA.gov)

Lokale Frivillige Hjelpere samler og deler ut nødvendige forsyninger til midlertidige krisesentre og hjelper med det som trenges i deres lokalsamfunn, mens det internasjonale hovedkvarteret for Scientology Frivillige Hjelpere har sendt ut en oppfordring til trente frivillige om å hjelpe til med katastrofearbeidet.

Lokale Frivillige Hjelpere samler nødvendige forsyninger og bringer dem til en middelskole som tjener som et tilfluktssted i Bowling Green i Kentucky for familier som ble hjemløse etter tornadoene.

Trente Frivillige Hjelpere som kan slutte seg til katastrofeinnsatsen, bør kontakte de Frivillige Hjelpernes nødlinje på (800) HELP-4-YU (i USA) eller + 1 323 960 1949 (internasjonalt).

Scientology Kirkens Frivillige Hjelpere-program er en religiøs sosial tjeneste skapt i midten av 1970-årene av Scientologys Grunnlegger L. Ron Hubbard.

En Frivillig Hjelpers oppgave er å være «et menneske som på frivillig basis hjelper sine medmennesker ved å gjenopprette formål, sannhet og åndelige verdier i andre menneskers liv». Deres tro: «En Frivillig Hjelper lukker ikke øynene for smerten, ondskapen og urettferdigheten i tilværelsen. Tvert imot er han trent til å håndtere disse tingene og hjelpe andre til å oppnå befrielse fra dem og ny personlig styrke i tillegg.»