Kursoversikt
Kursoversikt: Integritet og ærlighet

Hva får mennesker til å trekke seg tilbake fra deltakelse i livet? Et sorgløst barn blir reservert og forsiktig som tenåring. En vellykket karrierekvinne som forlater det ene personlige forholdet etter det andre, lider av manglende selvfølelse. En pensjonert mann ser tilbake på livet sitt og angrer på valgene han gjorde.

Det finnes en årsak til disse alt for vanlige situasjonene. Det er ikke bare «noe som skjer» eller noe som er underlagt skjebnen. L. Ron Hubbard samlet en enorm mengde forskningsresultater som direkte retter seg mot og løser de underliggende årsakene bak hvorfor man trekker seg tilbake fra andre og mister sin integritet.

Og han utviklet en presis måte du kan bruke til å hjelpe personer med å gjenvinne sin følelse av ærlighet og egenverdi. Knuste drømmer og anger over fortiden trenger ikke å fortsette å trekke folk vekk fra å engasjere seg i nåtiden.

Det finnes en reell mekanisme som får folk til å trekke seg ut av forhold, familier, grupper og faktisk vekk fra drømmene sine.

Og slike situasjoner kan bøtes på. I dette heftet og tilhørende kurs vil du oppdage hvordan du kan hjelpe andre med å gjenvinne deres integritet – og deres appetitt på livet. Det er et nytt syn på et gammelt problem. Det betyr at du ikke lenger behøver å sitte på sidelinjen og hjelpeløst observere andres pine. I stedet vil du ha verktøy for hånden som du kan løse en slik elendighet med.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

6 til 7 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Integritet og ærlighet

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Jeg tok kurset Integritet og ærlighet og fikk stor gagn av det! Kursmaterialet var lett å lese og veldig grundig. Jeg lærte en masse om meg selv ved å anvende dataene fra kurset. Så hjalp jeg en kollega ved å få henne til å anvende de samme dataene og hun fikk virkelig gjort noen store gjennombrudd. Jeg har aldri sett henne så lykkelig. Denne teknologien er lett og rett frem så det er ikke noe problem å sette seg inn i den.

Det problemet mange mennesker har er at de ofte rettferdiggjør ting, åpenlyst skader laget når de virkelig burde samarbeide, tilbakeholder opplysninger fra hverandre om deres fiaskoer og hva de har gjort.Dette kurset redder arbeidsplasser, team og fjerner skyldfølelse.Med denne teknologien kan du også bli fri fra skyldfølelser og bli sterkere.Jeg er utrolig takknemlig for denne teknologien og er forbløffet over hvilken forskjell den gjør!» – M.K.


«Da jeg leste heftet Integritet og ærlighet var det flere ting som umiddelbart ble klare for meg om hvorfor jeg hadde stoppet så mange vennskap, avbrutt forbindelsen til familien og hvorfor jeg forlot mannen min. Når jeg ser tilbake på disse begivenhetene, undrer jeg meg alltid over hvorfor jeg gjorde og sa ting, som jeg visste ville gjøre at den andre personen tok avstand fra meg eller ikke ønsket å ha noe med meg å gjøre i det hele tatt. Det var ganger hvor det var så dårlig at jeg trodde jeg ville bli sinnssyk, fordi det overhodet ikke ga noen mening.

Da jeg leste materialene i dette kurset, fikk jeg de svarene jeg lette etter. Jeg følte meg så lettet at jeg begynte å gråte. Jeg gråt mye mens jeg leste gjennom dette heftet, fordi jeg innså at jeg hadde behandlet vennene mine, familien og mannen min så urettferdig.

Det var godt å tilstå, noe jeg har gjort mange, mange ganger. Men uten forståelsen av hvorfor du gjorde det du gjorde, er det bare snakk. Det er ingen lettelse eller bedring. Jeg har vært i hjelpegrupper og gått derfra med en verre skyldfølelse og større byrde enn da jeg kom. Kan du forestille deg hva man kunne oppnå hvis hjelpegrupper, psykologer, psykiatere og rådgivere leste dette heftet sammen med klientene sine eller medlemmene og gjorde øvelsene sammen? Jeg tror at kriminaliteten ville sunket drastisk over hele verden!

Da jeg gjorde øvelsene for kurset Integritet og ærlighet, kunne jeg ha brukt meg selv som eksempel på dem alle. Da jeg kom til den siste praktiske oppgaven gjorde jeg den på meg selv, så jeg skulle vite hvordan man lett kunne forklare det til en annen. Jeg var ikke klar over hvilken sterk innvirkning det ville ha på meg. Hver skadelige handling og withhold som jeg skrev ned, brakte frem skyldfølelsen og skammen over det jeg hadde gjort og sagt. Da jeg forsto grunnen til hver av dem, kunne jeg rydde opp i dem og de mistet kraften sin over meg. Og hver gang gråt jeg. Jeg tror det var gledestårer over at jeg ikke behøvde å bære smerten og forvirringen lenger. Når jeg ser meg i speilet nå, ser jeg kvikkere og gladere ut. Nå har mitt sanne jeg kommet frem.

Da jeg fikk min datter og en klient til å gjøre det samme, var det som om noen hadde åpnet for en strøm av ord og tårer. Min datter skrev ikke bare sine skadelige handlinger og withholds ned på papiret, men hun fortalte meg også en masse ting muntlig som hun hadde holdt for seg selv, fordi hun ikke ønsket å såre følelsene mine eller gjøre meg sint. Datteren min forteller meg ikke bare ting nå, hun prater til meg.

Klienten min og jeg begynte på å gjøre det samme i mitt hjem om morgenen. Hun gikk ikke hjem før om kvelden, fordi vi ble nødt til å ta pauser for å spise og la henne gråte og ta seg sammen for å skrive igjen. Da hun gikk så ansiktet hennes flere år yngre ut, de mørke posene under øynene var nesten vekk, og hun smilte for første gang siden jeg hadde truffet henne.» – M.W.

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Trekker du deg tilbake fra livet?

Hvorfor forlater du folk du en gang var glad i? Plages du fortsatt av uærlige ting du har gjort tidligere?

Hvis du noensinne plutselig har blitt sviktet av en du stolte på, hvis du har følt smerten etter at noen du elsket begikk utroskap, hvis du ble flådd av en lumsk håndverker, så kjenner du til smerten og omkostningene ved å beskjeftige deg med uærlighet.

Og hvis du noensinne har spekulert på hva som fikk deg til å trekke deg tilbake fra deltagelse i aktiviteter som du engang nøt, vil du finne svaret her.

Med den kunnskapen du får fra dette kurset kan du ta et avgjørende skritt i retning av den klarheten og overfloden av lykke som gjør livet verdt å leve.

Finn ut:

  • Forskjellen mellom personlig integritet, etikk og moral
  • Hvordan rett og galt relaterer til din overlevelse
  • Hvordan urettferdige handlinger påvirker en persons evne til å overleve, og hvordan man gjør sig fri fra denne byrden
Start nå >>