Kursoversikt
Kursoversikt: Undersøkelser

Mange mennesker går gjennom livet mens de prøver og feiler, og leter etter ideer for å forklare hvorfor prosjektene deres går bra eller dårlig, hvorfor de lykkes eller hvorfor de mislykkes. Det er ikke særlig betryggende å forsøke å gjette og «ha følelsen av noe». Og uten kunnskap om hvordan man faktisk undersøker situasjoner – det være seg gode eller dårlige – og finner de virkelige faktaene, driver en person omkring på et hav av uevaluerte data.

Nøyaktige undersøkelser er faktisk en sjelden vare. Mennesker har en tendens til å akseptere den første og beste forklaringen i saker de ikke forstår, også selv om den er full med feilaktige opplysninger. Derfor ble ikke teknologien for undersøkelser brukt eller forbedret. L. Ron Hubbard gjorde imidlertid et gjennombrudd på emnet logikk og logisk tenkning som førte til utviklingen av den første virkelig effektive måten å lete etter og konsekvent finne de faktiske årsakene til ting.

Ved å vite hvordan man undersøker får en kompetansen til å navigere seg vei gjennom de tilfeldige faktaene og oppfatningene, og komme frem til de virkelige årsakene bak suksess eller fiasko på alle områder av livet. Ved virkelig å finne ut hvorfor ting er som de er, kan man derfor bøte på og forbedre en situasjon – enhver situasjon. Dette er en uvurderlig teknologi for mennesker fra alle samfunnslag.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

8 til 10 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Undersøkelser

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Jeg har lært å bruke en mer praktisk tilnærming for å finne svar på alminnelige problemer og spørsmål som jeg ellers ville ha hatt vanskelig for å regne ut.

Kurset Undersøkelser har gitt meg et annet perspektiv med hensyn til hvordan man ser på og analyserer et problem. Det har vist meg hvordan man holder seg mer fokusert på emnet og finner mer praktiske løsninger på problemet.

Det vil avgjort hjelpe meg med min fortsatte fremgang som scientolog og hjelpe meg i mitt daglige arbeid og personlige liv. Det vil gi meg et annet perspektiv på å løse problemer i livet. Takk igjen.» – H.S.


«På dette kurset lærte jeg å sette spørsmålstegn ved et område med ting som ikke er korrekte, for å trekke i den løse enden hvor det er noe man ikke helt forstår, og fortsette med å stille spørsmål i de ulogiske områdene inntil dataene avsløres og situasjonen kan håndteres og korrigeres. Jeg lærte om alle de spesifikke utepunktene som kan finnes i en situasjon, og øvde meg i å finne dem inntil jeg lett kunne gjøre det. Jeg gjorde det samme for de positive tingene for å være i stand til å finne dem og forsterke dem.

Jeg lærte også viktigheten av å ha en ideell scene å sammenligne den nåværende situasjonen med. Jeg lærte om de etterforskningsmessige handlingene som er nødvendige for å finne data og være i stand til å korrigere ting ved å utføre en korrekt undersøkelse, i den riktige rekkefølgen og finne det riktige WHY bak den slik at situasjonen kan håndteres.» – C.F.


«Det er en grunn bak alt. Og Scientology har gitt meg evnen til å finne ut hva disse grunnene er og å kontrollere dem. Evnen til å utføre undersøkelser – evnen til å tenke logisk og komme til bunns i tingene – tillater meg å undersøke, håndtere og forbedre enhver situasjon i ethvert område av livet mitt. Jeg har vært i stand til å identifisere utepunkter på jobben min og håndtere dem slik at firmaet mitt blir mer ideelt. Det går neppe en dag hvor jeg ikke anvender Hubbards teknologi til å gjøre livet mitt bedre på en eller annen måte.» – S.R.

 

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Frustrert på grunn av fiaskoer?

Når ting går galt, er du forundret over det? Vil du gjerne komme til bunns i hvorfor tingene ikke går bra? Er din suksess eller fiasko bare «hell»?

Les i en avis, og du vil finne forskjellige forklaringer fra bedriftsledere og politiske ledere om hvorfor en bedrifts aksjer falt eller politiske initiativer mislyktes. Men hvis de virkelig visste hva grunnene var, ville de være i stand til å gjøre tingene bedre med det samme.

Undersøkelser kan anvendes av alle til å undersøke og oppdage de virkelige årsakene til suksess eller fiasko. Det er et system basert på logikk, emnet om å tenke, og når det anvendes, kan det rette opp på og forbedre enhver situasjon.

På det gratis online kurset om Undersøkelser, finn ut:

  • Hvordan man analyserer en situasjon
  • Den rolle fortrolighet spiller i å se en ideell scene
  • Hvordan man finner et korrekt «Why» som vil åpne for en effektiv håndtering
Start nå >>