Kursoversikt
KURSET ETIKK OG TILSTANDENE

Mennesket har lenge sett på etikk som et forvirrende emne. I de siste tiårene er det blitt enda mer forvirrende. Hvordan vet en person om det han gjør er riktig eller galt?

Med de mange krav som river og sliter i en person, hvordan kan man være sikker på at valgene hans vil være de beste for en selv, ens familie og hver eneste side av ens liv, og for ens fremtid?

På dette GRATIS online-kurset, vil du lære:

  • De presise formlene til stabilt å forbedre enhver del av livet
  • Hvorfor noen organisasjoner blir mindre etter en krise, og hvordan å avhjelpe en slik situasjon
  • Hvordan man kan opprettholde en sterk og innflytelsesrik posisjon
Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

8 til 10 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Etikk og tilstandene

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Vitenskapen om etikk og rettferdighet har lenge vært en viktig del av menneskeheten. Vi er bare så menneskelige som våre rettssystem og som vi behandler hverandre. I Frivillige Scientology-prestenes kurs Etikk og tilstandsformlene har L. Ron Hubbard lagt frem et omfattende sett verktøy som vi kan leve livene våre etter.

Ved å lære folk hvordan man gjenkjenner de presise tilstandene og hvordan man anvender formlene og deres trinn, kan de oppdage at det nå går mye bedre og økelsen av livskvaliteten simpelthen ikke stopper.

Ved å følge disse trinnene har jeg fått det så travelt – med mange aspekter som jeg har forbedret – at det største problemet nå er å sørge for at jeg har en balanse mellom alle områdene i livet mitt.

Jeg har aldri ført et liv som har gjort meg så lykkelig. Jeg opplevde også en ’innsikt’ om hvorfor folk uten etikk har en tendens til å leve på et langt lavere eksistensnivå. Denne gevinsten i seg selv viser meg hvorfor mange av mine gamle venner har sittet fast i situasjoner som har gjentatt seg.

De ferdighetene man lærer på dette kurset burde læres av alle og livene deres ville være en veldig annerledes affære.» – C.H.


«Jeg har fått enorme gevinster av å ta dette Frivillige prest-kurset. Ved å følge retningslinjene har jeg fått vendt mine finansielle statistikker tilbake i en positiv retning. Før jeg ble ferdig med kurset sto jeg i gjeld til halsen på kredittkortet mitt og innenfor bare en måned etter jeg var ferdig med kurset hadde jeg eliminert over 90 % av den!

Jeg skulle bare ut av en fastsittende tendens og jeg sørget for å følge formelen for tilstanden overflod korrekt da pengene kom inn.» – S.M.


«Før dette kurset var jeg helt uvitende om mine egne og også andres tilstander på arbeidet. Jeg hadde masser av problemer i min tidligere karriere på grunn av mangelen på denne kunnskapen. Noen ganger gjør vi gale ting på det riktige tidspunktet og gjør de riktige tingene på det gale tidspunktet.

Dette kurset har vist meg den riktige retningen jeg skal jobbe i – hva som skal gjøres nå og hva som ikke skal gjøres nå. Det ga meg teknikken til å se problemer og deretter rette opp på dem med en vitenskapelig metode. Dette kurset fikk meg til å innse mine og andres feiltakelser på arbeidet. Hvis jeg ikke hadde tatt dette kurset kan jeg trygt si at jeg aldri ville ha forstått hemmelighetene i denne delen av livet.

Til sist må jeg si at det virker hvis det anvendes korrekt. Nå har jeg en mye større forståelse for mitt arbeidsmiljø og jeg kan også hjelpe andre.

Takk til min kurssupervisor for hennes hjelp og verdifulle instruksjoner og til L. Ron Hubbard.» – A.M

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Lar du din fremtid være opp til skjebnen?

Mener du at din suksess eller fiasko i livet bare er et spørsmål om hell? Føler du deg hjelpeløs angående å forbedre skjebnen din i livet?

Nesten alle vil gjerne forbedre tilstandene i livene sine. Men hvordan gjør man det?

Hva hvis det var nøyaktige formler man kunne følge for å forbedre tilstanden for enhver del av livet – utdannelse, ekteskap eller karriere?

Vel, det er det og de er beskrevet i dette kurset.

Disse er nøyaktige verktøy som når de anvendes korrekt setter en stopper for nedgang, bekymring og angst og starter en ny tid med stabilitet, ekspansjon, innflytelse og trivsel.

Finn ut:

  • De presise formlene til stabilt å forbedre enhver del av livet
  • Hvorfor noen organisasjoner kommer ut av en krise mindre og avhjelpingen for den situasjonen
  • Hvordan man kan opprettholde en sterk og innflytelsesrik posisjon
Start nå >>