Kursoversikt
Kursoversikt: Organiseringens grunnlag

Alle erkjenner at hvis ting var bedre organisert, ville folk være bedre stilt. Vi har alle hatt erfaringer med den byråkratiske papirmølla, upersonlige regjeringskontorer eller likegyldige kommersielle foretak. Problemet med dårlig organisering er alvorlig og koster billioner i svinn, ineffektivitet og redusert produktivitet.

På et mer individuelt nivå er organisering en viktig og ofte manglende faktor i personlig suksess. Det er også en nødvendighet i en blomstrende familie. Å oppnå målene sine uansett hvor store eller små, krever en kunnskap om organisering. Hvordan forvalter du mest effektivt og produktivt din tid, dine aktiviteter og dine ressurser? Hvordan minimerer du forstyrrelser? Og hvordan samordner du dine sterke sider for å oppnå dine formål?

L. Ron Hubbard innså at mennesket like mye manglet forståelse av hvordan man organiserer sine aktiviteter som av sin sanne åndelige natur. Og en betydelig del av forskningen hans var viet til å klargjøre emnet organisering, en oppgave han fullførte i fullt monn.

Dette kurset og det tilhørende heftet inneholder noen av de mest grunnleggende prinsippene i den organiseringsteknologien Hubbard utviklet; disse grunnprinsippene er i seg selv nok til å gi en sterk forbedring av aktivitetene i det man ønsker å oppnå – om det er grupper eller enkeltpersoner. Kaos og forvirring er ikke en naturlig tilstand i livet. De eksisterer bare når naturlover ikke forstås og følges. Her er noen av naturlovene for organisasjon og organisering.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

4 til 6 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Grunnleggende organisering

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Jeg har oppnådd en større kunnskap om emnet organisering som før var veldig begrenset. Nå føler jeg meg sikker i dette emnet og når jeg går i gang med en aktivitet, organiserer jeg meg med de 21 avdelingene fra heftet og begynner å få arbeidet ordentlig utført.

Jeg anvender det personlig med familien, samt i det firmaet hvor jeg jobber og får positive resultater. Jeg har endret organisasjonstavlen for firmaet mitt og alle satte pris på initiativet.

Da vi anga funksjonene og arbeidet som skal utføres i avdelingen av medarbeiderne, er overvåkningen av arbeidet blitt mer spesifikt og effektivt.

Jeg håper å utvikle meg ved å bruke denne kunnskapen i alle delene av livet mitt, samt også å lære den videre til andre. Takk for deres vennlige samarbeide og støtte.» – E.M.


«Det er en veldig kraftfull mulighet til å lære hvordan jeg kan forbedre min livskvalitet ved å bruke disse metodene i Grunnleggende organisering i praksis.

Det var et vidunderlig kurs – det lærte meg hvordan jeg kan organisere meg bedre slik at jeg er i stand til å produsere og jeg oppdaget hvor fortapt jeg var med hensyn til å være organisert i alle deler av livet mitt.

Det å oppdage alt dette var virkelig en opplevelse og med denne kunnskapen kan jeg hjelpe andre med å få informasjonen på dette kurset slik at de kan hjelpe seg selv med å utvikle seg videre og forbedre livene sine som mennesker og som ledere. Men først skal man organisere seg selv slik at man kan være et eksempel for resten.

Min verden har forandret seg 180 grader med dette kurset – og nå organiserer jeg alle deler av livet mitt. Takk for dette kurset fordi jeg har begynt å leve livet på ny.» – H.P.

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Overveldende arbeidsbyrde?

Overvelder uorden i livet ditt deg?

Organisasjon er et emne som kan anvendes til den minste eller den største aktiviteten. Prøv å tilberede et måltid uten å ha en oppskrift, alle ingrediensene eller et sted å tilberede det. Disse elementene utgjør organisasjon; og mens de behov, materialer og omfanget kan være annerledes, er det ikke annerledes å bygge en fabrikk til fremstilling av biler.

Uansett aktiviteten kan det være vanskelig å få suksess uten ordentlig organisasjon.

De lovene som ligger til grunn for emnet organisasjon er beskrevet her. Dette kurset gjør deg bekjent med informasjon som enhver kan anvende for å oppnå suksess i sitt eget liv eller til og med bygge opp en profitabel og ekspanderende virksomhet.

På det gratis online kurset, Grunnleggende Organisering, finn ut:

  • Hva organisering virkelig er
  • Hvordan man tildeler jobber for å oppnå maksimal produksjon
  • Hvordan man organiserer for å få et produkt
Start nå >>