Scientology Frivillige Hjelpere: En hjelpende hånd får juletiden til å skinne

BUDAPEST, UNGARN
29. desember 2021

Frivillige Hjelpere fra Scientology Kirken i Budapest arbeider sammen med andre allmennyttige foreninger for å gjøre juletiden spesiell for dem i nød.

I flere uker før jul var den gule varebilen til de Frivillige Hjelperne fra Scientology Kirken i Budapest på farten, lastet med donasjoner. Fra deres veldedighetshandlinger siden mars 2020 er de frivillige svært bevisste om de økonomiske utfordringene som pandemien har skapt, så de ville sørge for at juletiden ville bli spesiell for unge mennesker de har truffet gjennom sitt frivillige arbeid.

Scientology Frivillige Hjelpere med sine handlevogner fulle av mat og julegaver til et barnehjem.

De begynte sine juleaktiviteter med et besøk i byen Debrecen, hvor Barnas håp-stiftelsen tar seg av funksjonshemmede og barn med kroniske sykdommer. De kom med julegaver til barna og matvarer med lang holdbarhet til familiene deres. Dette inkluderte hermetisk mat, melk, matlagingsolje, egg, poteter, løk og to paller med rengjøringsforsyninger og hygieneprodukter. Barnas håp-stiftelsen delte deretter ut forsyningene til familiene for å hjelpe dem med å komme seg gjennom disse vanskelige tidene.

Gjennom hele desember var de Frivillige Hjelpernes gule varebil fylt med donasjoner for å gjøre juletiden spesiell for familier i nød.

Ved å arbeide sammen med en annen veldedig organisasjon, samlet og distribuerte de Frivillige Hjelperne mat, leker og klær til trengende familier. Og de donerte alt som trengtes for en flott julemiddag for dem som bodde på et barnehjem i Budapest.

De gav også munnbind og hansker til menn og kvinner i ambulanseselskapet ERGO, som de har gjort veldedighetsarbeid med gjennom de siste 21 månedene.

Hovedkvarteret for Scientology Frivillige Hjelpere Ungarn er Scientology Kirken i Budapest, hvis nye hjem ble innviet i 2016 av mr. David Miscavige, kirkelig leder av Scientology religionen.

Scientology Kirkens Frivillige Hjelpere-program er en religiøs sosial tjeneste skapt i midten av 1970-årene av Scientologys Grunnlegger L. Ron Hubbard.

Familier stod i kø for å motta donasjoner av mat og juleknask for å gjøre julen spesiell for sine familier til tross for finansielle utfordringer.

En Frivillig Hjelpers oppgave er å være «et menneske som på frivillig basis hjelper sine medmennesker ved å gjenopprette formål, sannhet og åndelige verdier i andre menneskers liv». Deres tro: «En Frivillig Hjelper lukker ikke øynene for smerten, ondskapen og urettferdigheten i tilværelsen. Tvert imot er han trent til å håndtere disse tingene og hjelpe andre til å oppnå befrielse fra dem og ny personlig styrke i tillegg.»

For mer informasjon, besøk den interaktive tidslinjen på Scientologys nettsted 20/21: Et blikk tilbake og et blikk på fremtiden.