Kursoversikt
Oversikt over kurset: Det grunnleggende om public relations

PR gir midlene til å kommunisere dine ideer og få dem akseptert. Dette er en nødvendig ferdighet når man har å gjøre med nye ideer. Det er en måte å oppnå støtte til prosjektene og bestrebelsene dine.

PR blir generelt ansett for å være en metode til å oppnå publisitet, og har tidligere hatt svært klare begrensninger. Det var et område som manglet noen nøkkelelementer for å være suksessfull. Takket være noen viktige oppdagelser i Scientology har fremskritt nå gjort hele aktiviteten betydelig mer anvendelig og effektiv.

L. Ron Hubbards forbedring av emnet public relations gjør det ikke bare uunnværlig for enhver gruppe eller individ, men det fjerner også de hittil iboende begrensningene. Selv om hele teknologien er omfattende, vil de grunnleggende prinsippene som dekkes her være av enorm verdi for enhver med et verdifullt formål.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

5 til 6 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Grunnelementene i PR

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Jeg er utrolig glad for den treningen jeg har mottatt når jeg har brukt denne boken om public relations. Jeg kan kommunisere som en profesjonell om tekniske spørsmål.

Den åpenbaringen (som jeg vil kalle det) om loven om utelatte data har blitt virkelig for meg. Jeg pleide å ha problemer med å komme overens med vennene mine. Det virket som om de ikke forsto meg spesielt med hensyn til den måten jeg oppførte meg på. Kort sagt jeg var ikke så virkelig for dem.

Så da jeg fikk en mulighet for det ble jeg nylig utnevnt som klasserepresentant i gymnasiet. Forestill deg å være den personen som skal løse alle studentenes problemer med administrasjonen.

Så har vi verktøyet til affinitet, realitet og kommunikasjon. Det er et banebrytende kommunikasjonsverktøy. Jeg gav det en sjanse med å hjelpe mine medstudenter med å presse på for å få det de ønsket fra administrasjonen. Som den eneste forbindelsen mellom studentene og administrasjonen fikk jeg dem til å forstå hverandre ved hjelp av affinitet, realitet og kommunikasjon.

Jeg føler meg viktig og mitt minste fravær merkes. For meg er det suksess.» – L.K.


«Dette kurset har virkelig vist meg en positiv måte å komme overens med folk på og få ideer igjennom.

Trinnene til å gjøre dette fungerer og jeg elsker den måten det positive alltid ligger til grunn for å få ideene igjennom. Og så er det ingen som føler seg utenfor – alle føler at de har blitt hørt og at ideene gagner alle.

Det er også virkelig godt å vite hvordan man håndterer rykter og negativ sladder. Jeg føler meg bedre «i form» til å håndtere rykter etter dette kurset og jeg hadde virkelig bruk for det å finne styrken min i stedet for å trekke meg tilbake.» – M.D.

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Opprørt over å bli forbigått?

Hvis du ikke kan forstå hvorfor en annen ikke kan se dine potensialer kan det bare være fordi at ingen har fortalt om dem. Eller hvis du tror folk burde strømme inn i firmaet ditt og hvis de ikke gjør det, kan det bare være fordi de ikke vet hvor det ligger.

Det er simpelthen et spørsmål om å bruke teknologien i public relations.

Emnet public relations er definert som godt arbeid vel publisert, og det er en teknologi til public relations som når den anvendes korrekt, kan hjelpe enhver person eller gruppe med å oppnå støtte til deres prosjekter og bestrebelser.

På det gratis online-kurset Det grunnleggende om public relations, finn ut:

  • Hvordan du oppnår enighet hos de menneskene du henvender deg til
  • Hvordan håndtere rykter og hviskekampanjer
  • Grunnlaget for suksess i public relations
Start nå >>