Kursoversikt
Kursoversikt: Kommunikasjon

L. Ron Hubbard skrev: «Et menneske er så dødt som det ikke kan kommunisere.» Og kommunikasjon er en side av livet som han virkelig utforsket grundig – faktisk skrev han flere hundre tusen ord om dette enormt viktige emnet. Kommunikasjonsferdigheter er helt nødvendige innen ethvert område av menneskelig samhandling. Når alt kommer til alt, er faktisk kommunikasjon på ethvert nivå den eneste aktiviteten som alle mennesker har felles .

Fordelene ved effektiv kommunikasjon er altfor mange til å kunne listes opp, for de gagner alle sider av livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere er vesentlig for å lykkes i enhver bestrebelse.

I dette heftet vil du lære hva god kommunikasjon består av og hvordan man gjenkjenner den dårlige, hva bestanddelene i kommunikasjon er og hvordan man utnytter dem, og hvorfor mer kommunikasjon, ikke mindre, bringer mer individuell frihet.

Det er også atskillige øvelser inkludert i dette kurset og det tilhørende heftet som Hubbard utviklet for å forbedre ens kommunikasjonsnivå, og som har bred praktisk anvendelse i livet. En grundig forståelse av disse dataene vil forsyne deg med verktøy som du kan bruke for alltid.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

12 til 15 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Kommunikasjon

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Vi er alle involvert i en form for kommunikasjon i hverdagen vår, men den virkelige betydningen av hva kommunikasjon er lærte jeg på online kurset fra de Frivillige prestene. Per definisjon visste jeg bare at kommunikasjon betyr å få ideer og opplysninger over til en annen person og for at kommunikasjon skal finne sted, bør det komme fra en person og sendes til en annen som mottar det og anerkjenner det.

Etter å ha avsluttet dette kurset lærte jeg det egentlige formålet og viktigheten av kommunikasjon. Jeg lærte ikke bare å kommunisere effektivt, men også hvordan jeg får oppmerksomhet på meg selv ved bruk av en effektiv kommunikasjonsmåte. Jeg har også lært syklusene med enveis- og toveis-kommunikasjon.

Dette kurset hjalp meg definitivt med å forbedre effektiviteten i arbeidet mitt. Jeg er en sekretær i helsesektoren og kommunikasjon er en av mine viktigste oppgaver. Det var virkelig til stor gagn og det var virkelig en stor opplevelse å avslutte dette kurset. Jeg takker dere, de Frivillige prestene, for å gi meg denne muligheten.» – K.K.


«Dette heftet var veldig interessant på den måten at en person tenker ’Jeg kommuniserer på en eller annen måte hver dag, hva ellers er det å lære?’ Kommunikasjon er avgjørende og dette heftet lærte meg nøyaktig hvordan man kommuniserer effektivt. Hva er mer effektivt enn å si hva du mener og faktisk bli forstått av andre mennesker?

Det lærte meg å kikke etter tegn hos andre mennesker som viser at de ikke forstår og hvordan jeg skal kommunisere så de vil forstå meg. Det er veldig interessant at boken viser deg forskjellige former for kommunikasjon og lærer deg hvordan du blir bedre i det, samt gir deg kunnskap om det. Mange mennesker tror at hvis de snakker, kommuniserer de, men det er så mye mer i det!» – A.F.

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Vanskeligheter med kommunikasjon?

Har du noensinne en følelse av at du snakker, men ingen lytter? Har du problemer med å få dine ideer over til andre?

Kommunikasjonsevner er avgjørende for alt vi gjør i livet. Når alt kommer til alt, er faktisk kommunikasjon på ethvert nivå den eneste aktiviteten alle mennesker har felles.

Fordelene ved effektiv kommunikasjon er altfor mange til å kunne listes opp, for de gagner alle sider ved livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere er avgjørende for suksess med alt du ønsker å gjøre i livet.

Det er en presis formel for kommunikasjon som når den forstås og anvendes resulterer i en økt evne til å kommunisere. Og det er også øvelser som alle kan utføre for å forbedre sine personlige kommunikasjonsferdigheter og dermed oppnå større suksess i alle områder av livet.

Finn ut:

  • Den presise definisjon på kommunikasjon
  • Den nøyaktige anatomien i ethvert sammenbrudd i kommunikasjon
  • Øvelser som gjør deg i stand til behagelig å kommunisere med alle
Start nå >>