EN VARDE FOR PRAKTISK HJELP STRÅLER MENS VM-ER ANKOMMER I HJERTET AV KØBENHAVN

EN VARDE FOR PRAKTISK HJELP STRÅLER MENS VM-ER ANKOMMER I HJERTET AV KØBENHAVN
EN VARDE FOR PRAKTISK HJELP STRÅLER MENS VM-ER ANKOMMER I HJERTET AV KØBENHAVN
EN VARDE FOR PRAKTISK HJELP STRÅLER MENS VM-ER ANKOMMER I HJERTET AV KØBENHAVN
VM-er gir hjelp til alle på Københavns Gammeltorv (ovenfor og øverst til høyre), to besøkende fra Saudi-Arabia kom innom VM-teltet, ville vite mer og ble henvist til Københavns Scientology Kirke hvor de oppdaget løsninger for rehabilitering av kriminelle (ovenfor til høyre).

Scientologys frivillige prester når ut med uforbeholden hjelp til folk fra alle samfunnslag på Københavns Gammeltorv.

«DER KAN GØRES NOGET VED DET» («Det kan gjøres noe med det») står det på banneret på det skinnende gule teltet da det ble åpnet i sentrum av København. Scientologys frivillige presters europeiske kavalkade sier «hjelp» på alle 24 språkene til medlemslandene i EU mens de reiser til byer over hele kontinentet.

Men dens motto på dansk er spesielt passende, siden Danmark er hjemstedet til det europeiske hovedkvarteret for religionen Scientology.

De frivillige prestene (VM-ene) satte opp sitt karakteristiske telt på Gammeltorv, bare noen skritt fra Scientology Kirken Danmark, som ønsket kavalkaden velkommen til nabolaget med et Åpent hus-arrangement holdt i Kirkens kapell. Deretter var de ute på gaten med en rekke hefter, kurs og seminarer – det hele utformet for å hjelpe folk med å ta for seg sine mest presserende problemer eller vanskeligheter.

To menn på besøk fra Saudi-Arabia med en organisasjon kalt Dignity støtte tilfeldigvis på det gule teltet og var glade for å finne L. Ron Hubbards løsninger for rehabilitering av kriminelle.

VM-er er utdannet i 19 samlinger av teknologi utviklet av Scientologys Grunnlegger, L. Ron Hubbard. Disse er verktøy til å reparere problemfylte ekteskap, redde folk fra stoffmisbruk, forbedre lese- og skriveferdigheter og kommunikasjonsferdigheter og gi Scientology assister – teknikker som fremskynder helbredelse ved å behandle de åndelige og følelsesmessige faktorene i stress og traumer – og mange andre områder.

Åtte kontinentale kavalkader reiser til større befolkningssentre i deres sone. Siden København er en korsvei av nasjoner, var kavalkadens rekkevidde vid og bred. For eksempel, en fredag støtte to menn som var på besøk fra Saudi-Arabia med en organisasjon kalt Dignity tilfeldigvis på det gule teltet og var glade for å finne L. Ron Hubbards løsninger for rehabilitering av kriminelle.

Frivillig prest-programmet er uttrykkelig beregnet til bruk av Scientologister, så vel som folk fra enhver kultur eller trosretning. Alle kan trene som VM-er og bruke disse verktøyene til å hjelpe sine familier og lokalsamfunn. Og alle er velkomne til å gjøre det.FAKTA

ALT PÅ ETT ÅR
Hvor mye hjelp gir frivillige prester på ett enkelt år? Her er tallene:

3 703 264

MENNESKER

ble hjulpet av frivillige prester bare i de siste 12 månedene

436 072

KILOMETER

reist overalt og hvor som helst av VM-er som hjelper andre

3571

SEMINARER

levert som formidler livsviktig Scientology teknologi til å håndtere livets mange vanskeligheter og problemer

16

LAND

hvor frivillige prester kom til unnsetning ved naturlige og menneskeskapte katastrofer

19 360

FRIVILLIGE PRESTER

trent på ett år for å fortsette å hjelpe med å utvide hjelpen levert i året som gikkGJØR HJELP MULIG

GJØR HJELP MULIG

Frivillige prester over hele kloden er tilgjengelige døgnet rundt for å komme til unnsetning ved enhver katastrofe. Ditt bidrag vil finansiere reiser for frivillige så vel som mat, vann, telt og medisinske forsyninger for katastrofeofrene.