HJELPER ET KANSAS-SAMFUNN MED Å PLUKKE OPP BITENE

HJELPER ET KANSAS-SAMFUNN MED Å PLUKKE OPP BITENE
HJELPER ET KANSAS-SAMFUNN MED Å PLUKKE OPP BITENE
VM-er hjelper huseiere med å redde det som var igjen og rense opp resten. De hjelper på stedet med et ødelagt hus (øverst) og haler ut trerester til å brennes.

VM-er hjelper familier med å rense opp etter at en halvannen kilometer bred tornado raste gjennom Linwood i Kansas.

Da en halvannen kilometer bred tornado herjet gjennom Linwood i Kansas på 76 m/s og skadet eller ødela et dusin hjem, kom et team av frivillige prester (VM-er) til unnsetning.

Før VM-ene gikk til handling var de nødt til å overleve et eget eventyr. De var på den lokale brannstasjonen for å finne ut hva slags hjelp som trengtes da en brannmann stormet inn og sa: «En tornado er på vei, 15 minutter, få alle i sikkerhet!» Men da tornadotilfluktsrommet allerede var fylt med donerte forsyninger, var den første hjelpen VM-ene gav å danne en menneskelig kjede for å flytte forsyningene raskt ut for å gi plass til brannmenn og VM-er. Stormen traff – en intens 10 til 15 minutters regn- og haglskur – og deretter stoppet det plutselig, og det var blå himmel igjen. Deretter gikk VM-ene ut for å hjelpe dem som var i størst nød – huseierne. Det lille lokalsamfunnet med 400 innbyggere var ødelagt av styrken av tornadoen. Familier trengte hjelp med å rydde opp det som var igjen av hjemmene sine og redde hva de kunne finne, og VM-ene gikk til verks med å flytte møbler, dra ut skrot og lete gjennom ruinene etter alt som var verdt å redde. «På et hus var det bare grunnmuren igjen», sa en VM. «Så vi tok i et tak og gjorde alt vi kunne for å hjelpe familien.»VI VIL GJERNE høre FRA DEG

Scientology assister retter seg mot åndelige faktorer i stress og traumer. Her er hva noen som fikk sine første assister hadde å si om hva de opplevde.

BRANNMANN ETTER Å HA MOTTATT EN NERVEASSIST

«Takk til Scientology. Jeg er så glad for at dere er her. Dere hjalp meg til å slappe av, og nå får jeg endelig sove etter å ikke ha kunnet sove to dager i strekk.»

BRANNMANN MED SKULDERSMERTER SOM FIKK EN ASSIST

«Hvordan fungerer dette? Hva skjedde? Det er en velsignelse og jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Jeg hadde så store smerter, og nå føler jeg meg veldig avslappet.»

BRANNMENN ETTER Å HA MOTTATT ASSISTER

«Jeg føler meg fantastisk!!»

«Jeg føler meg lettere!»

«Wow! Jeg føler meg utrolig bra!»

«Jøss, du er nødt til å prøve dette!»

«Kan dere komme til hver eneste brann?»

FRIVILLIG I KATASTROFEOMRÅDE

«Dette [assist] er ulikt alt annet jeg har mottatt. Jeg hadde korsryggsmerter, og så forsvant de, og nå er jeg faktisk i stand til å gå bedre enn før. Jeg er ikke stresset lenger. Jeg kan til og med se bedre enn før. Hvordan er det? Jeg hadde følelsen av å se gjennom skyene! Jeg kan gå tilbake og begynne å jobbe enda mer nå!»

OVERLEVENDE ETTER JORDSKJELV

«Før jeg møtte Scientologys frivillige prester følte jeg meg veldig dårlig. Etter at jeg fikk Lokaliseringsassisten fant jeg smilet mitt igjen.»

KVINNE SOM FIKK EN ASSIST ETTER EN KRANGEL MED MANNEN SIN

«Jeg føler meg faktisk i nåtid nå. Jeg følte meg som om verden gikk under, men nå føler jeg faktisk at jeg kan ordne det sammenstøtet med mannen min og gå videre til lykkeligere ting.»
FAKTA

ALT PÅ ETT ÅR
Hvor mye hjelp gir frivillige prester på ett enkelt år? Her er tallene:

3 703 264

MENNESKER

ble hjulpet av frivillige prester bare i de siste 12 månedene

436 072

KILOMETER

reist overalt og hvor som helst av VM-er som hjelper andre

3571

SEMINARER

levert som formidler livsviktig Scientology teknologi til å håndtere livets mange vanskeligheter og problemer

16

LAND

hvor frivillige prester kom til unnsetning ved naturlige og menneskeskapte katastrofer

19 360

FRIVILLIGE PRESTER

trent på ett år for å fortsette å hjelpe med å utvide hjelpen levert i året som gikkGJØR HJELP MULIG

GJØR HJELP MULIG

Frivillige prester over hele kloden er tilgjengelige døgnet rundt for å komme til unnsetning ved enhver katastrofe. Ditt bidrag vil finansiere reiser for frivillige så vel som mat, vann, telt og medisinske forsyninger for katastrofeofrene.