Gode gjerninger er svært dyrebare, spesielt i nødens stund

VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA
18. januar 2022

Frivillige Hjelpere fra Scientology Kirken i Vancouver rykket ut etter at oversvømmelser etterlot enorme områder av det sørvestlige British Columbia og den nordvestlige delen av delstaten Washington i ruiner.

Frivillige Hjelpere fra Scientology Kirken i Vancouver rykket ut for å ta hånd om anmodninger om hjelp fra dem som var rammet av oversvømmelser uten sidestykke. Her trengte en familie hjelp med å flytte møblene sine til et tørt sted.

Forrige måned, etter at uvanlige værforhold forårsaket alvorlige oversvømmelser i Fraser Valley-regionen i det sørvestlige British Columbia og den nordvestlige delen av delstaten Washington, kontaktet Frivillige Hjelpere fra Scientology Kirken i Vancouver nødstilte via Facebook.

«Vi la ut innlegg i en Facebook-gruppe for folk som trengte hjelp, og sa at vi hadde en gruppe frivillige og spurte om noen trengte hjelp til å rydde opp i kjelleren deres», sier en av de frivillige.

Frivillige reddet møbler etter oversvømmelsen som rammet det sørvestlige British Columbia og den nordvestlige delen av delstaten Washington.

De fikk umiddelbare svar, og kjørte av sted i tre lastebiler med verktøy, utstyr og forsyninger.

I det første hjemmet var familien allerede godt på vei med opprydningen da de ankom, og de hjalp dem med å fullføre det. De kjørte så til det neste stedet som hadde bedt om hjelp en halv time østover, hvor de ble bedt om å flytte alle møblene ut av et skadet hjem til et tørt sted. De fullførte dette innen en time.

Det neste var et hjem med en oversvømt kjeller. «Dette var det verste hittil», sier en VM. Da de ankom, var det fire unge menn og deres far der. De ni frivillige rykket inn, og det ble gjort på halvannen time.

Det var hardt arbeid, men veldig givende, og det beste var meldingen de fikk etter å ha fullført den første jobben:

«Vi vil bare VIRKELIG takke deg og gruppen av frivillige som kom for å hjelpe oss med å tømme kjelleren til vennen vår. Vi var ganske overveldet da jobben startet, og vi visste ikke hvor mange av vennene deres som kom for å hjelpe ... vi er så takknemlige for at dere kom hele veien hit og hjalp oss. Gode gjerninger som disse er veldig dyrebare, spesielt i denne tiden med stort behov. Så takk og velsignelser til dere alle!»

Avfallsdunken var full av gjenstander som hadde blitt ødelagt av oversvømmelsen.