Kursoversikt
Kursoversikt: Bestanddelene i forståelse

Fra hyllene med selvforbedringsbøker i bokhandlene, radioprogrammer og selvhjelpsforkynnere som drar på sine foredragsturneer, tilbys myriader av løsninger på problemene med å forstå livet. Likevel løses ikke den endeløse strømmen av vanskeligheter som mennesket har.

På dette kurset og i det tilhørende heftet går L. Ron Hubbard dypere enn alle disse «løsningene» og fremlegger den grunnleggende kunnskapen om hva forståelse rent faktisk er sammensatt av.

Hva kan du gjøre med denne kunnskapen? Ved å forstå hva forståelse virkelig er, har du verktøyene til å håndtere selve livet. Dette betyr at du har verktøyene til å øke din forståelse av nesten hva det skulle være, inklusive de menneskene du kjenner og kommer i kontakt med.

Med denne kunnskapen blir du i stand til å hjelpe andre som opplever vanskeligheter med misforståelser, forskjellige synspunkter, ødelagte forhold og annen dårlighet som gjør menneskers tilværelse til en kjede av påfølgende vanskeligheter. Du lærer hva forståelse består av, hvordan disse bestanddelene innbyrdes henger sammen og gir forståelse. Med de ferdighetene man kan oppnå ved å studere de grunnprinsippene som er å finne her, kan du hjelpe andre med igjen å forstå sine medmennesker og verden omkring seg.

Selv om bare en del av den samlede teknologien Hubbard utviklet er tatt med her, er det nok til å endre den måten du takler livet på. Og det å anvende den vil hjelpe deg til å blomstre på ethvert område av menneskelig aktivitet.

Når mangel på forståelse i virkeligheten er kilden til menneskers problemer, forestill deg så potensialet uten denne hindringen. Millioner av mennesker som anvender denne kunnskapen, når høyder de en gang bare drømte om, og klarer å hjelpe andre til å gjøre det samme.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

4 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Bestanddelene i forståelse

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Jeg er stolt over å si at jeg har avsluttet kurset Bestanddelene i forståelse som tilbys av de Frivillige Hjelperne. Dette kurset har vært veldig nyttig for meg i hverdagen min. Ved å lære prinsippene om affinitet, realitet og kommunikasjon kan jeg nå kommunisere med letthet med stort sett enhver. Jeg har en jobb hvor god kommunikasjon er avgjørende og likevel har jeg innsett at en økning av kommunikasjon hjelper i alle delene i livet mitt. Forestill deg en verden hvor alle er dyktige til å kommunisere. For en mye bedre verden det ville være å leve i!

Før jeg tok dette kurset hadde jeg mange vanskeligheter på jobben. Forretningen jeg arbeider for gjennomgikk noen endringer som ikke passet sponsorene våre. Da jeg var leder på stedet måtte jeg bære hovedparten av deres utilfredshet. Stresset av disse meningsutvekslingene med folk fikk meg ned til et punkt hvor jeg ikke syntes at jeg kunne fortsette i min nåværende jobb. Jeg ringte til de Frivillige prestenes gratis telefonnummer for hjelp, og jeg ble rådet til å ta dette kurset.

Etter at jeg hadde tatt kurset la jeg merke til at jeg ofte kan unngå misforståelser og konflikter. Det har faktisk vært noen ganger hvor jeg har stått overfor en sint person og ved slutten av samtalen takket den person meg faktisk! Det er hva jeg ville kalle en gevinst!

Alt i alt har mine samtaler med andre mennesker siden kurset vært mye mer behagelige, og som en ekstra bonus er jobben min mer tilfredsstillende. Jeg er godt fornøyd med mine resultater og anbefaler dette kurset til alle!» — A.C.


«Kurset har gitt meg mulighet for å skape overflod på alle områder av livet mitt. Affinitet, realitet og kommunikasjon [ARC] danner en trekant hvor mine opplevelser med mennesker, steder og ting forvandles.

Jeg bygger opp min affinitet uten fordommer når jeg iakttar omgivelsene omkring meg. Jeg ser tingene for hva de er og ikke for hva de ikke er; jeg ser folk for hvem de er og ikke for hvem de ikke er. Derfor føler jeg at jeg bare kan nyte verden omkring meg.

Når jeg er eller ikke er i kommunikasjon vet jeg at min affinitet og/eller min realitet passer eller passer ikke sammen med andre menneskers og alt vi gjør er bare å gjenskape ARC-trekanten for å forstå mer!

Et av de gjennombruddene jeg har hatt er at jeg er mer ansvarlig, jeg er mer bevisst om at jeg er årsak med hensyn til mitt eget liv. Det spørsmålet jeg pleide å stille meg selv er hva har betydning for meg? Det er familien, karrieren, helsen, parforholdet. Og de områdene i livet mitt som jeg er forpliktet til å arbeide på for å oppbygge mer og mer forståelse med ARC-trekanten. Tusen takk.» – D.D.C.

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Forholdsproblemer?

Er det bestemte personer du bare ikke liker eller ikke kan være sammen med?

Faktisk er det mangel på forståelse som er felles for alle uoverensstemmelser og krangler. Derfor er her de tre elementene som til sammen utgjør forståelse – prinsipper som gjelder i alle deler av livet fra å rette opp på anstrengte forhold og gjenforening av oppløste familier til å øke produktiviteten på arbeidsplassen og å oppnå organisatoriske mål.

Finn ut:


  • Bestanddelene i forståelse og hvordan man bruker dem til å forbedre forholdet til andre
  • De grunnleggende kommunikasjonsprinsippene og hvordan man anvender dem til å kommunisere med hvem som helst
  • Hvordan man gjenoppretter affinitet med en annen person
Start nå >>