Kursoversikt
Kursoversikt: Ekteskap

Mens familien en gang var den stabile grunnmuren som alt annet bygde på, ser vi i dag at de knuste restene er kilden til mye av det som plager samfunnet. Og selv om antallet inngåtte ekteskap fremdeles er høyere en antallet skilsmisser, blir forskjellen raskt mindre. Ekteskapet er godt på vei til å bli en mislykket institusjon.

L. Ron Hubbard skrev mye om forholdet mellom mennesker og en hel del av det er anvendelig i det mest personlige av alle forhold. På dette kurset og i det tilhørende heftet vil du finne metoder til å få et ekteskap til å fungere, du vil finne ut av hvorfor mange ekteskap ikke fungerer, hvordan man avgjør om man passer godt sammen og hvordan man redder et ekteskap i krise.

Selv om ukebladene er fulle av råd fra populærpsykologer, har trenden bare forverret seg. Her er virkelige løsninger – løsninger som fungerer. De kan benyttes til å forbedre ethvert intimt forhold.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

4 til 5 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Ekteskap

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Kurset Ekteskap var sterkt medvirkende til at mannen min og jeg forstår hverandre, ved å lære å respektere hverandre, vise ærlighet og tillit og å si fra når man blir irritert og ikke skjule sinne.

Vi var nær ved å bli separerte, vi trodde ikke det var noen måte å reparere skaden på. En av de tingene vi mangler i den afrikanske tradisjonen er kommunikasjon, da mannen alltid bestemmer og har rett i alt. I vår kultur er mennene dominerende og kvinnene er for sjenerte til å uttrykke sine følelser, og i de fleste tilfeller resulterer det i skilsmisser. Vi har ingen ekteskapsrådgivere til å rette opp på ekteskap.

Takk til Scientology Kirken. Etter å ha lest dette heftet har jeg lært og forstår også at ekteskapet er fundamentet for en familien.» – J.F.


«Da jeg sto ovenfor utfordringer i ekteskapet mitt, trodde jeg at vi måtte skilles inntil jeg oppdaget de Frivillige prestene på internettet. Livet mitt var veldig ulykkelig, og jeg var aldri lykkelig med mannen min.

Da jeg tok kurset Ekteskap fant jeg meg selv igjen, og jeg har fått fornyet styrken min. Jeg ble i stand til å prate med folk som har ekteskapelige problemer og å rådgi ved å gi dem informasjon (heftene). I det øyeblikket jeg begynte å dele opplysningene fant jeg ut at jeg ville være gift og ikke skilles, og jeg innså at problemer kan løses, og at mennesker kan begynne et nytt liv etter de har vært gjennom forferdelige tider hvis de gis den nødvendige informasjonen til å løse sine uenigheter.

Å være gift er en ære, og ved å kommunisere vil du ha det beste ekteskapet noensinne. Jeg var dårlig til å kommunisere, men takket være de Frivillige prestene og deres oppmuntrende øvelser fant jeg meg i å gjøre dem om igjen.

Der er intet som er umulig i et ekteskap så lenge du har dataene fra de Frivillige prestene. Jeg er en ny og forandret person, og mine andre venner som hadde de samme problemene, har også begynt å sette pris på ekteskapene sine.» – J.M.

Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Trenger ekteskapet ditt en overhaling?

Har du og ektefellen din vokst fra hverandre? Har dine ekteskapsløfter gått i glemmeboken? Hvordan kan du være sikker på at han eller hun er den riktige for deg?

Stresset og belastningene som livet legger på et ekteskap, kan sette selv de mest kjærlige forhold på en prøve. Men det er mulig å lappe et ekteskap sammen igjen, selv når det ser virkelig svart ut. Og hvor glansen er ved å gå ut av ekteskapet kan du gjenskape den kjærligheten det hadde i begynnelsen ved hjelp av disse dataene og metodene.

Her er verktøyene for å begynne eller endre ekteskapet ditt til en virkelig varig forbindelse som oppfyller de håp og drømmer dere hadde da dere først lovet å bygge livet deres sammen.

Finn ut:

  • Den nøyaktige årsaken til at partnerne i et ekteskap får et kjølig forhold og hvordan man retter opp på uoverensstemmelsene
  • Finn ut om du og din partner passer sammen
  • Hemmeligheten bak et vellykket ekteskap
Start nå >>