Kursoversikt
Kursoversikt: Tilværelsens dynamikker

I årtusener har mennesket forsøkt å bedømme sin plass i den materielle verden. Hvordan skal det forholde seg til alt annet liv og sine medmennesker? Hva er dets virkelige ansvar, og overfor hvem?

Det fantes aldri utfyllende svar – verken hos de gamle grekerne eller de moderne materialistene.

Og slik forble det inntil L. Ron Hubbard virkeliggjorde det målet han så lenge søkte: Oppdagelsen av et forenende prinsipp som gjaldt for alt liv, en fellesnevner som alle mennesker og faktisk alt liv kan forstås gjennom.

Fra dette fulgte en strøm av oppdagelser som kastet nytt lys over menneskets og livets natur.

Prinsippene i dette kurset kan hjelpe en med å løse de gamle moralske dilemmaene om riktig og galt, og dermed oppnå et nytt fornuftsnivå. Med dem kan man nå samordne de forskjellige delene av tilværelsen, ufravikelig ta de rette avgjørelsene når man står ovenfor valg og oppnå et nytt perspektiv på de veiene man kan vandre i livet.

L. Ron Hubbard behandlet disse prinsippene mer utvidet i tallrike andre skrifter og foredrag. Men dette kurset og det medfølgende heftet representerer essensen av emnet og er en praktisk innfallsvinkel til det å leve en vellykket tilværelse, som millioner av mennesker benytter seg av.

Start nå >>
Kursdetaljer

Letthet i studiet

Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

Kurslengde

4 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

Materialer

Hefte: Tilværelsens dynamikker

eller Scientology Håndboken

Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

Overvåking

Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

Bedømmelse

Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

Kursfullføring

Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

Hjelp

Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.Start nå >>
Suksess historier

«Det var virkelig en fantastisk opplevelse å lære om dynamikkene [de forskjellige drivkraftene gjennom hvilke man overlever i livet]. Nå kjenner jeg en sånn fantastisk ting som kan hjelpe alle med å forstå følelsene sine bedre og hvordan de kan endre alt i livene sine. Det er et fantastisk verktøy for alle, inkludert lærere, veiledere, foreldre, selgere og alle som har å gjøre med andre mennesker.

En person som jeg hjalp, har nå blitt forelsket og fri i forholdet sitt etter at hun har slitt med et problem i over 10 år, men etter at hun hadde sett på det gjennom dynamikkene, var det vekk.

Med de verktøyene og den innsikten jeg har fått gjennom dette kurset kunne jeg hjelpe mennesker med problemer (mange av dem) de hadde hatt i over 10 år eller lenger, og alt ble ordnet veldig lett.

Jeg anbefaler at alle tar dette kurset.» – J.M.


«Kurset hjalp meg til å kikke utenfor meg selv og ta andre områder i betraktning som jeg selv ofte overser og som ofte også overses av andre. De praktiske oppgavene hjalp meg å se tingene på en mye større skala, spesielt med hensyn til å beslutte hva som er optimale løsninger.

Det var en veldig takknemmelig jobb å hjelpe noen med å finne den ideell løsningen på en situasjon som hun stod overfor ved å bruke dynamikkene [de forskjellige drivkrafter gjennom hvilke man overlever i livet] som ’referansepunkter’. Det var en stor gevinst for oss begge.

Jeg har begynt å bli involvert i og er langt mer tilpasset til alle dynamikene i motsetning til bare noen få siden jeg ble ferdig med dette kurset, og det er virkelig en betydningsfull gevinst. Takk for deres veiledning, oppmuntring og hjelp med dette kurset.» – R.L.


Start nå >>
Hvorfor gjøre dette kurset?

Spekulerer du over om du tok den rette beslutningen?

Livet er fult av vanskelige beslutninger, og svarene er ikke alltid sorte og hvite. Hvordan kan du vite om de beslutningene du tar er de riktige?

Det er en måte å avgjøre om en avgjørelse er rett eller gal, og den gjelder absolutt alle valg du må ta i livet. Når du har fått lært disse prinsippene vil du vite at du har et redskap som kan hjelpe deg med å treffe de riktige beslutningene hver gang.

Du får også praktisk informasjon til å hjelpe deg med å avbalansere dine personlige mål med hensyn til familien din, jobben din og alle de andre delene av livet ditt.

På gratis online kurs Tilværelsens dynamikker, finn ut:

  • Den optimale løsningen på ethvert problem
  • Hva ens mål virkelig er
  • Den ene tingen som gjelder for alle levende ting
Start nå >>