Kursoversikt
Oversikt: Løsningen på stoffer

Å si at stoff har blitt samfunnets største svøpe, er ingen overdrivelse av situasjonen. Ingen del av livet er uberørt av denne epidemien. Kriminalitet og vold er de mest innlysende bivirkningene, men umoral, avbrutt utdannelse og ødelagte liv er i sannhet ikke noe mindre alvorlig, og like utbredt.

Og problemet er ikke begrenset til stoffer som selges på gaten. Virkningene av legemidler og psykiatriske medikamenter, enten det er smertestillende, beroligende eller «antidepressiva», er like ødeleggende.

L. Ron Hubbard tok fatt i dette problemet, ikke for å gi en løsning på fysiske plager hos individer, men for å fortsette sin søken etter å frigjøre mennesket som ånd, og langs denne ruten håndtere enhver barriere som trengte å løses. Stoffer var en slik barriere.

Før Hubbard utviklet et fungerende rehabiliteringsprogram for stoffmisbrukere, fantes det ingen løsning. Psykiatri-inspirerte programmer hadde langt flere fiaskoer enn suksesser, og noen skapte bare verre avhengighet. Selv andre, mer velmenende mennesker oppdaget at de gode hensiktene deres ikke var nok. De manglet en teknologi som virket.

L. Ron Hubbards program leverer den teknologien. Det hjelper personen til å oppdage hvorfor han tok stoff i første omgang, eliminerer den mentale og åndelige skaden forårsaket av stoffer, fjerner stoffrester i kroppen som har vært der i lang tid, og forsyner personen med verktøy som vil sette ham i stand til å holde seg permanent stoffri. Det er uten tvil det grundigste og mest effektive programmet i verden. Hundretusener vil skrive under på at i dag kan de som er avhengige av stoffer og alkohol, for første gang frigjøre seg fra dette tyranniet og møte livet med fornyet kraft og håp.

Dette kurset og det tilhørende heftet inneholder noen av dette programmets grunnleggende prinsipper og gir for første gang en virkelig forståelse av problemene i forbindelse med stoffmisbruk.

  Start nå >>
  Kursdetaljer

  Letthet i studiet

  Dette kurset er et trinn-for-trinn forløp med en sekvens av lese-oppgaver, essayer og praktiske øvelser.

  Før du begynner kan du opprette din egen personlige konto på Frivillige presters hjemmeside. Når du er logget inn vil online-programmet guide deg gjennom hvert trinn av kurset til full fullføring, med alle kursmaterialer gitt fra de Frivillige prestenes hjemmeside.

  Kurslengde

  7 til 8 timer. Du kan likevel ta kurset i ditt eget tempo. Med andre ord gjøres det ikke på tid. Kurset er vår service til deg, gratis.

  Materialer

  Hefte: Løsninger på stoffer

  eller Scientology Håndboken

  Dine kursmaterialer er også en del av online kurset. Med andre ord, når du er logget på kan du lese materialene fra online kursprogrammet mens du utfører hvert trinn. Vi vil dog anbefale at du laster ned heftet gratis eller kjøper det så du kan lese gjennom det, og vise til det når du ikke er logget inn på kursprogrammet.

  Overvåking

  Gjennom kursforløpet ditt vil du motta veiledning fra din personlige online kurssupervisor, som vil hjelpe med å sikre at du forstår og oppnår det maksimale utbyttet av kursmaterialene. Sluttresultatet er at du er fullt ut i stand til å anvende opplysningene heri. Hvis du har ytterligere spørsmål så kontakt oss her.

  Bedømmelse

  Hver oppgave du sender inn vil bli bedømt av din kurssupervisor. I tilfellet av at noen av dine oppgaver skal rettes, vil din kurssupervisor sende dem tilbake til deg med veiledning om hva som skal gjennomgås og rettes.

  Kursfullføring

  Etter avslutningen av vil du motta et hardcopy sertifikat i posten.

  Hjelp

  Tjenesteytelser fra våre online-kurs er alltid til rådighet for deg. Hvis du på noe tidspunkt har bruk for hjelp med dine kursoppgaver så nøl ikke med å kontakte din online kurssupervisor, som du kan få fatt i ved å bruke knappen ’Trenger hjelp? ’ knappen i ditt online kursprogram.  Start nå >>
  Suksess historier

  «Flere av familiemedlemmene mine har vært avhengige av stoff. Jeg har selv vært avhengig av koffein og sukker i noen perioder i livet mitt. Stoffer har skadet arbeidsevnen, konsentrasjonen og læringsevne min.

  Kurset Løsningen på stoffer har hjulpet meg å forstå hvorfor venner og familiemedlemmer noen ganger handler som de gjør, og det har hjulpet meg til å lære hvordan stoff har påvirket oppførselen min.

  Ved å studere Løsningen på stoffer har jeg lært å unngå stoffer, samt hvilke smertefulle konsekvenser stoff kan forårsake. Jeg har oppdaget at jeg er gladere, mer produktiv, mer i stand til å konsentrere meg og nyter livet mer. Det er en fantastisk følelse!» – S.R.


  «Ved å studere og anvende Løsningen på stoffer kurset online, fikk jeg to store muligheter.

  Den første: å lære og oppdage hvordan man skal håndtere problemer og hjelpe folk mht. stoffer.

  Den andre: sjansen til å snakke med folk om dette problemet.

  Vet du, det er ikke vanskelig å forstå at folk ikke er informerte om stoffer og de relaterte bivirkningene. Jeg snakket med noen venner. De sa at de aldri hadde prøvd noe som LSD eller heroin. Men de vet, og det vet jeg også, at i år er salget av kokain stigende. Det store målet er unge mellom 13 og 17 år! De kan få stoff i nærheten av skolen eller diskoteker, i parken eller på en gate i nærheten av en bar.

  Jeg snakket med alle om alle slags stoff. Ikke bare de ulovlige typene, men også de lovlige: kunstige stoff og smertestillende medisin. Og jeg snakket til dem om hvor viktig det er å rense kroppen og holde den ren.

  Takket være L. Ron Hubbard og de Frivillige prestene har vi virkelige effektive verktøy mot stoff og kan hjelpe folk.» – N.C.


  «I Løsningen på stoffer gis det løsninger for et av de største samfunnsproblemene. På grunn av det nåværende samfunnets karakter kommer flere og flere mennesker under innflytelse av stoffers bivirkninger og alle samfunnslag blir påvirket. I Løsningen på stoffer kan man finne den grunnleggende årsaken til stoffmisbruk eller avhengighet av stoffer.

  Det beskrives også ganske enkelt hvilke konsekvenser stoffer har for brukeren, og viser hvordan stoffer forhindrer mennesket i å fungere.

  Heldigvis gir det også løsninger på disse samfunnsproblemene skapt av stoffer. Ved bruk av objektiv auditering og kosttilskudd som beskrevet i kurset, kan stoffmisbrukere hjelpes i stort antall. Når de er hjulpet gjennom den innledende avvenningsperioden kan de bli utdannet med ytterligere auditering til å hjelpe med å finne de underliggende årsakene til det å ta stoff.

  Jeg hadde flere venner som jeg ved hjelp av dette kurset var i stand til å utdanne angående stoffers bivirkninger på sinnet og kroppen deres. Jeg påpekte ovenfor dem hvordan det faktisk hjalp dem mindre i motsetning til hva de trodde. Jeg var også i stand til å bruke objektiv auditering til å hjelpe dem med å lindre deres avvenninger og hjelpe med å fjerne trangen til alkohol. Med de verktøyene jeg fikk på dette kurset var jeg i stand til å snakke med vennene mine og gi dem redskaper til å hjelpe andre med å håndtere det 21. århundrets største samfunnsproblem: Stoffer.» – C.H.

  Start nå >>
  Hvorfor gjøre dette kurset?

  Føler du deg hjelpeløs angående å få en person av stoff? Er stoffmissbruk nær ved å rive familien din i stykker? Ødelegger stoff en du elsker? Føler du at det er håpløst å hjelpe noen med stoffmisbruk?

  Ingen del av tilværelsen forblir uberørt av denne epidemien med stoffmisbruk. Kriminalitet og vold er de mest åpenlyse bivirkningene, men de livene som mistes på grunn av stoff, er de mest tragiske.

  Det finnes svar. Du kan lære hvorfor stoff er så skadelige for sinnet og kroppen. Du vil også få praktiske værktøy du kan bruke for å hjelpe noen ut av stoffmisbruk.

  På det gratis online-kurset Løsningen på stoff:

  • Hvordan stoff påvirker sinnet og forårsaker at en person får blanke perioder
  • Hvordan stoff kan gjøre en person «tre-aktig» – ufølsom, følelsesløs, udugelig og upålitelig
  • Fremgangsmåter til å hjelpe en person å komme ut av et stoffmisbruk
  Start nå >>